Basque Culinary Center R+D Gastronomia Zientzien eta Sukaldaritza Arteen
Fakultatearekin elkartutako I+G Zentroa da. Basque Culinary Center R+D
zentroak hau du helburu: ostalaritza-, gastronomia- eta
elikadura-sektoreetan proiektuak eta ikerketa-hitzarmen edo -kontratuak
egitea. Fakultatean edo zentroa bertan egindako proiektu zientifiko eta
teknologiko horien emaitzak gizarteari eta, bereziki, industriari
helaraztea, balio sozial eta ekonomikoak sortzeko. Ikertzaileei
trebatzen laguntzea eta beste erakunde zientifiko batzuekin harremanak
sustatzea.
Ikerketa Lerroak:
Elikadura-produktu berriak
Zentzumen-estimulazioa
Elikadura-ohiturak eta gizarte-erantzukizuna
Gastronomia-berrikuntzaren kudeaketa
Sukaldaritza-teknologia berriak
No hay comentarios:
Publicar un comentario